Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NIAL (490043) - Mortimer's FC (490350) » 320730250: T33/J2/II

Liga 320730250 Información oficial sobre el partido 320730250 en Hattrick

02.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / II.3 (3406)

NIAL Alineación oficial del equipo 'NIAL' en el partido 1 - 5 Mortimer's FC Alineación oficial del equipo 'Mortimer's FC' en el partido
0 - 1 Diego Sotres (4')
0 - 2 Tjalle Venhuizen (57')
0 - 3 Afonso Villamarín (76')
0 - 4 Guillermo Olmos (86')
Raúl Yepes (87') 1 - 4
1 - 5 Diego Sotres (88')
NIAL Alineación oficial del equipo 'NIAL' en el partido 1 - 5 Mortimer's FC Alineación oficial del equipo 'Mortimer's FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NIAL Alineación oficial del equipo 'NIAL' en el partido 2 - 0 Mortimer's FC Alineación oficial del equipo 'Mortimer's FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NIAL

Goles Goles

  • 101 Minuto 87 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Raúl Yepes, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 4 per a NIAL.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Abel Zubero va estar a punt d'empatar per a NIAL quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Víctor Miró va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El jugador de NIAL Isidro Bugarin quasi va assolir l'empat al minut 38 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): NIAL enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Boleslav Schneider no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anatol Konieczyński.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 28 de partit, quan un jugador de NIAL, en Francisco Javier Palma, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Mortimer's FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): En Diego Sotres va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 115 Minuto 57 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tjalle Venhuizen de Mortimers va fer un bon esprint per escapar-se de Raúl Yepes i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 2. Tot un espectacle!
  • 186 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Mortimers va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Afonso Villamarín rematés de volea a la xarxa. El 0 - 3 pujava al marcador al minut 76.
  • 119 Minuto 86 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Joaquín Escolano sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Guillermo Olmos que, efectivament, va fer pujar el 0 - 4!
  • 186 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Mortimers va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Diego Sotres.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Mortimers sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Diego Sotres, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 10 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mortimers van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Joaquín Escolano va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Sotres de Mortimers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.