Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ariquitaun F.C. (120083) - Team JiSi '06 (1370616) » 320730105: T33/J7/Primera

Liga 320730105 Información oficial sobre el partido 320730105 en Hattrick

07.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / Primera (3403)

Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido 1 - 1 Team JiSi Alineación oficial del equipo 'Team JiSi' en el partido
0 - 1 Nils Günter Barbera (47')
Sergi Casals (82') 1 - 1
Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido 1 - 1 Team JiSi Alineación oficial del equipo 'Team JiSi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido 2 - 0 Team JiSi Alineación oficial del equipo 'Team JiSi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ariquitaun F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Ariquitaun equilibrava la balança al minut 82. En Sergi Casals, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Thomas Cornet va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 es va veure una gran oportunitat per a Ariquitaun per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Guerau Pedragosa, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Ariquitaun va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Edoardo Teodoro Plaia ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): Yaacov Aberjel quasi dona a Ariquitaun l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Ariquitaun per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 86, quan Edoardo Teodoro Plaia va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 71 (Tirita (médico)): Semblava que Edoardo Teodoro Plaia s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Ariquitaun va fer una substitució al minut 88. Thomas Cornet va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Henny Enzing.

Team JiSi

Goles Goles

  • 119 Minuto 47 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Diego Jerez sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Nils Günter Barbera que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Borja Sánchez va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Egor Podkovyrin va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Team va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jorge Rodríguez Cano va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Team van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 87, però Borja Sánchez va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Albertino Alado de Team va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Albertino Alado va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Team va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 514 Minuto 70 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Johan Forsell després que el jugador de Team li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.