Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Litron F. K. (1414470) - F.C BARCELONA.ESP (797118) » 305405769: T32/J10/IX

Liga 305405769 Información oficial sobre el partido 305405769 en Hattrick

05.02.2011 15:45:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / IX.1345 (176840)

Deimon Devil Bats F.C. Alineación oficial del equipo 'Deimon Devil Bats F.C.' en el partido 2 - 2 F.C BARCELONA.ESP Alineación oficial del equipo 'F.C BARCELONA.ESP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Deimon Devil Bats F.C. Alineación oficial del equipo 'Deimon Devil Bats F.C.' en el partido 3 - 3 F.C BARCELONA.ESP Alineación oficial del equipo 'F.C BARCELONA.ESP' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,3 % 36,9 % 29,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deimon Devil Bats F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador Gijsbrecht De Snerck de Deimon, després de 15 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 110 Minuto 35 (Gol de falta): L'empat per part de Deimon va arribar al minut 35 quan Jaime Pombo Garcia va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 2 - 2, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Francisco Peralta va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gaffar Özaydın va estar a punt d'acabar en gol al minut 48, però el porter visitant Odd Sørbø va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Jaime Pombo Garcia del Deimon ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gaffar Özaydın va estar a punt d'avançar els locals al minut 51 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Gijsbrecht De Snerck va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Deimon se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lars Schwerdtel de Deimon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 52 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lars Schwerdtel va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Deimon va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

F.C BARCELONA.ESP

Goles Goles

  • 162 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Lucas Henry va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 16.
  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a BARCELONA.ESP prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Bogdan Oliszewski.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): BARCELONA.ESP va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Grzegorz Jamroży va desviar el xut final de Jon Brudvik després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 7, Àlex Pujol de BARCELONA.ESP va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Passats 72 minuts de joc, en Lucas Henry de BARCELONA.ESP va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.