Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eloy FC (486790) - la perla de andalucia c.f. (994380) » 305252998: T32/J10/VIII

Liga 305252998 Información oficial sobre el partido 305252998 en Hattrick

05.02.2011 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / VIII.665 (54466)

FC Panquehabla Alineación oficial del equipo 'FC Panquehabla' en el partido 2 - 4 la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Panquehabla Alineación oficial del equipo 'FC Panquehabla' en el partido 1 - 4 la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Panquehabla

Goles Goles

  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): En Jean Schraaven va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Plakont Bufi la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 3 al marcador.
  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, Plakont Bufi es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 4, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Uchdryd Jervis! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 201 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Angelo Konijnenbelt no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Steen Rud Sinding de Panquehabla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Al minut 73 de partit, el jugador Daniël Achtenberg de Panquehabla es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

la perla de andalucia c.f.

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Kim Grond va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Manuel Cicuta va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 119 Minuto 22 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per 姚 (Yao) 邦远 (Bangyuan) el va rematar Sebas de Zoete amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 3.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 42, andalucia va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jorge Aparicio.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Sebastián Yáñez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Manuel Cicuta va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Siem Geerolf. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Moric Vymetal de andalucia es va guanyar la targeta groga merescudament.