Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Çeviya (801921) - Messi & Robinho & Silva (1459311) » 305108232: T32/J8/VI

Liga 305108232 Información oficial sobre el partido 305108232 en Hattrick

22.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / VI.128 (14446)

Cuelebre Balompié Alineación oficial del equipo 'Cuelebre Balompié' en el partido 1 - 0 Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido
Néstor Idirin (38') 1 - 0
Cuelebre Balompié Alineación oficial del equipo 'Cuelebre Balompié' en el partido 1 - 0 Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cuelebre Balompié Alineación oficial del equipo 'Cuelebre Balompié' en el partido 2 - 0 Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuelebre Balompié

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Cuelebre prenia la batuta de l'encontre al minut 38, quan en Néstor Idirin va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antonio Señor va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Guridi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): Nacho Fragoso, de Cuelebre, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Dino Vila el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ulf Billsten ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Messi & Robinho & Silva

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): MRS van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 20, però el xut de Flynn Lawrance des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de MRS van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Flynn Lawrance va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MRS, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Magne Broen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): El MRS va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 76, però en Magne Broen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raúl Caliens es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 53 (Lesión leve): En Peter Anderegg ocupà el lloc d'en Petar Vidučić al 53 minuts, dos minuts després que el jugador de MRS quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.