Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AS.AQUARIUS (773263) - Kadizlautern CF (30908) » 305093936: T32/J5/V

Liga 305093936 Información oficial sobre el partido 305093936 en Hattrick

01.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 5 / V.129 (5642)

Flainet F.C. Alineación oficial del equipo 'Flainet F.C.' en el partido 5 - 0 The Chasers Alineación oficial del equipo 'The Chasers' en el partido
Juan Pío Mancebo (31') 1 - 0
Mihai Marcu (35') 2 - 0
Isidre Balsera (72') 3 - 0
Juan Pío Mancebo (84') 4 - 0
Manuel Romero Ojea (86') 5 - 0
Flainet F.C. Alineación oficial del equipo 'Flainet F.C.' en el partido 5 - 0 The Chasers Alineación oficial del equipo 'The Chasers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Flainet F.C. Alineación oficial del equipo 'Flainet F.C.' en el partido 4 - 0 The Chasers Alineación oficial del equipo 'The Chasers' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flainet F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Stefano Anastasi va treure un córner llarg cap al segon pal que en Juan Pío Mancebo, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Amb 35 minuts jugats, en Mihai Marcu va augmentar l'avantatge de Flainet a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Isidre Balsera es va introduir dins la defensa central al minut 72, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 84 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Flainet. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Juan Pío Mancebo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Manuel Romero Ojea, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Stefano Anastasi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Flainet va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Stefano Anastasi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Romero Ojea, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Stefano Anastasi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Roger Gascon Salvadó va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Ignacio Briceño. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

The Chasers

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Chasers van sortir al contraatac amb encert al minut 8, però Adonay Molano no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Johan Stigstedt de Chasers va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Mark Willingham va prendre el seu rol al minut 33.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Lautaro Carlos Bazán, que no va rendir al seu nivell habitual.