Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Noche perfecta con dyc (491562) - Rochela F.C. (1420026) » 305089794: T32/J2/V

Liga 305089794 Información oficial sobre el partido 305089794 en Hattrick

11.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / V.55 (5568)

F.C Noche perfecta con dyc Alineación oficial del equipo 'F.C Noche perfecta con dyc' en el partido 1 - 1 Rochela F.C. Alineación oficial del equipo 'Rochela F.C.' en el partido
0 - 1 Felipe Velázquez (13')
Paw Balsby (33') 1 - 1
F.C Noche perfecta con dyc Alineación oficial del equipo 'F.C Noche perfecta con dyc' en el partido 1 - 1 Rochela F.C. Alineación oficial del equipo 'Rochela F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Noche perfecta con dyc Alineación oficial del equipo 'F.C Noche perfecta con dyc' en el partido 2 - 0 Rochela F.C. Alineación oficial del equipo 'Rochela F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Noche perfecta con dyc

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): perfecta equilibrava la balança al minut 33. En Paw Balsby, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Alberto Pimentel de perfecta va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 22, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Paw Balsby va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Frédéric Tête del perfecta ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 es va veure una gran oportunitat per a perfecta per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alberto Pimentel, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Ricardo Miguel va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Rochela F.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Rochela sempre confia amb les genialitats d'en Felipe Velázquez; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Thomas Leveque de Rochela va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 18 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Graziano Bruschera, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 29 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Rochela va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mathieu Béranger de Rochela va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.