Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Futbol Club Blanyoles (1333261) - Gimaga (989932) » 305086270: T32/J6/IV

Liga 305086270 Información oficial sobre el partido 305086270 en Hattrick

08.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / IV.56 (3479)

Futbol Club Blanyoles Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Blanyoles' en el partido 2 - 1 F. C. Las Majadillas Alineación oficial del equipo 'F. C. Las Majadillas' en el partido
Carlos García de la Lama (41') 1 - 0
Lyuben Ignatov (51') 2 - 0
2 - 1 Henrik Lippert (81')
Futbol Club Blanyoles Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Blanyoles' en el partido 2 - 1 F. C. Las Majadillas Alineación oficial del equipo 'F. C. Las Majadillas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Futbol Club Blanyoles Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Blanyoles' en el partido 1 - 5 F. C. Las Majadillas Alineación oficial del equipo 'F. C. Las Majadillas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,7 % 0,3 % 92,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbol Club Blanyoles

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Carlos García de la Lama, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Blanyoles se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 41.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 51 minuts, el tirador de faltes del Blanyoles va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Lyuben Ignatov, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlos García de la Lama va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Daniel Clarete va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Cabo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): Povl Ustrup quasi marca en una jugada assajada de córner que Roland Kupferschmiede havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Carlos García de la Lama de Blanyoles va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 54 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Carlos García de la Lama de Blanyoles es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 54.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 24 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Ruizinho Vianna Jr., jugador de Blanyoles, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 24. Lyuben Ignatov, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

F. C. Las Majadillas

Goles Goles

  • 154 Minuto 81 (Gol de penalti): Majadillas va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Henrik Lippert.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Christian Wenner va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Majadillas va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 61 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Chuan Barberán de Majadillas es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bruno Carbon de Majadillas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Majadillas va fer una substitució al minut 43. Henryk Bartoszek va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Bruno Carbon.