Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ents C.F. (1332666) - L@ Paz F.C (774284) » 305086183: T32/J12/IV

Liga 305086183 Información oficial sobre el partido 305086183 en Hattrick

19.02.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 12 / IV.54 (3477)

Ents C.F. Alineación oficial del equipo 'Ents C.F.' en el partido 2 - 0 Sagrada Familia Alineación oficial del equipo 'Sagrada Familia' en el partido
Dominik Engelmair (26') 1 - 0
Ragnar Jõgisman (81') 2 - 0
Ents C.F. Alineación oficial del equipo 'Ents C.F.' en el partido 2 - 0 Sagrada Familia Alineación oficial del equipo 'Sagrada Familia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ents C.F. Alineación oficial del equipo 'Ents C.F.' en el partido 3 - 0 Sagrada Familia Alineación oficial del equipo 'Sagrada Familia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ents C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Dominik Engelmair, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Ents c.f. se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 26.
  • 116 Minuto 81 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 81, en Óscar Reyes del Ents c.f. va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Ragnar Jõgisman que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 19 (Ocasión de penalti): Ents c.f. es va veure beneficiat per la polèmica al minut 19, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Rogelio Millán va relliscar al moment de fer el xut i el porter Luigi Canzio no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Óscar Reyes va estar a punt de sentenciar el partit al minut 40, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Óscar Reyes va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Sagrada Familia

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sagrada a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Wybo de Nooijer va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Hernando Chouciño va fer una jugada per la banda esquerra, però Valentín Granolles va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Alfredo Valle Martínez quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Jobias Emich va encarar al porter al 79, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfredo Valle Martínez de Sagrada va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 35 (Evento clima: sol, OK técnico): En Hernando Chouciño va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. potente): Ingolf Bøyum estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.