Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Caracolas (492853) - Girona F. C. (311845) » 305085506: T32/J10/IV

Liga 305085506 Información oficial sobre el partido 305085506 en Hattrick

05.02.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / IV.42 (3465)

Atlético Caracolas Alineación oficial del equipo 'Atlético Caracolas ' en el partido 3 - 1 Bandiera Rossa Trionferà Alineación oficial del equipo 'Bandiera Rossa Trionferà' en el partido
Francisco Manuel Rojas Marcos (36') 1 - 0
Fernando Andrés (37') 2 - 0
2 - 1 Marcos Ablitas (41')
Fernando Andrés (48') 3 - 1
Atlético Caracolas Alineación oficial del equipo 'Atlético Caracolas ' en el partido 3 - 1 Bandiera Rossa Trionferà Alineación oficial del equipo 'Bandiera Rossa Trionferà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Caracolas Alineación oficial del equipo 'Atlético Caracolas ' en el partido 2 - 1 Bandiera Rossa Trionferà Alineación oficial del equipo 'Bandiera Rossa Trionferà' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,7 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Caracolas

Goles Goles

  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Climateu Garcia estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Francisco Manuel Rojas Marcos va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 36.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Jordi Surroca sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Fernando Andrés que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48, Caracolas va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Fernando Andrés, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Caracolas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Romualdo García de Mora, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Climateu Garcia, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Adrián Cuerno. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Peñafiel de Caracolas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jordi Surroca de Caracolas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Bandiera Rossa Trionferà

Goles Goles

  • 154 Minuto 41 (Gol de penalti): Rojos va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Marcos Ablitas.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Michael Auwiesen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Rojos va estar a punt d'empatar al 44 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Paco Fernández-Savater que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Maurice Malte Salz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 67 (Tirita): Era el minut 67 quan després d'una dura entrada, el jugador Michael Auwiesen de Rojos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.