Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Jurídicos (309780) - CAPIBARAS FC (1333844) » 305085446: T32/J10/IV

Liga 305085446 Información oficial sobre el partido 305085446 en Hattrick

05.02.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / IV.41 (3464)

Villanos de Cuéllar Alineación oficial del equipo 'Villanos de Cuéllar' en el partido 4 - 0 Urnieta-FC Alineación oficial del equipo 'Urnieta-FC' en el partido
Eugenio Infantas (21') 1 - 0
Mattias Swärdström (23') 2 - 0
Marius van Elferen (67') 3 - 0
Filiberto Trasmonte (77') 4 - 0
Villanos de Cuéllar Alineación oficial del equipo 'Villanos de Cuéllar' en el partido 4 - 0 Urnieta-FC Alineación oficial del equipo 'Urnieta-FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Villanos de Cuéllar Alineación oficial del equipo 'Villanos de Cuéllar' en el partido 2 - 0 Urnieta-FC Alineación oficial del equipo 'Urnieta-FC' en el partido
Tiene suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villanos de Cuéllar

Goles Goles

  • 138 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Xavi Ureña va anar directament als peus de Eugenio Infantas que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Cuellarano va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Mattias Swärdström va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Cuellarano va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Marius van Elferen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 116 Minuto 77 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 77 minuts quan Eugenio Infantas va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Filiberto Trasmonte, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Eugenio Infantas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 31, però una magnífica aturada de Tapani Paukkonen va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Marc Batallé es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Essam Al-Baloushi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tapani Paukkonen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mattias Swärdström.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Pepijn Moorman va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Marc Wohler.

Urnieta-FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Urnieta-FC va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rafa Domínguez va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Urnieta-FC van sortir al contraatac amb encert al minut 61, però Sarmis Klemenis no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 239 Minuto 63 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Rendert Holst va ridiculitzar a en Mattias Swärdström amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Mohamed Al Zemmouri de Urnieta-FC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Theodolf Pade de Urnieta-FC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.