Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico el Mojon (988589) - Polgas Coin (1414150) » 305085171: T32/J11/IV

Liga 305085171 Información oficial sobre el partido 305085171 en Hattrick

12.02.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 11 / IV.36 (3459)

Fernanduco Alineación oficial del equipo 'Fernanduco' en el partido 2 - 2 Polgas Coin Alineación oficial del equipo 'Polgas Coin' en el partido
Sergio Giraudier (37') 1 - 0
1 - 1 Giovanni Cirillo (65')
Ricco Bredal Nielsen (85') 2 - 1
2 - 2 Paul Butterfield (87')
Fernanduco Alineación oficial del equipo 'Fernanduco' en el partido 2 - 2 Polgas Coin Alineación oficial del equipo 'Polgas Coin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fernanduco Alineación oficial del equipo 'Fernanduco' en el partido 3 - 0 Polgas Coin Alineación oficial del equipo 'Polgas Coin' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fernanduco

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Sergio Giraudier de Fernanduco aconseguir un gol al minut 37 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 120 Minuto 85 (Gol de falta): Una falta al minut 85 va provocar un lliure directe. Ricco Bredal Nielsen el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Fernanduco per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mats Teggård, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Ricco Bredal Nielsen del Fernanduco ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Àlex Calduch va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Pere Pedrola va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Fernanduco va estar a punt de posar-se per davant al minut 79 però Àlex Calduch va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Marc Freixenet va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Fernanduco se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Arturo Erreguerena una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 86, però una magnífica aturada de Pere Pedrola va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 6 (Tirita (médico)): Semblava que Marc Freixenet s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Polgas Coin

Goles Goles

  • 163 Minuto 65 (Gol por la derecha): El jugador visitant Giovanni Cirillo va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 65 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Polgas van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Paul Butterfield.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Polgas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 78, però Luis López de Madrid va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oleg Sokolov de Polgas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juho Salmelainen de Polgas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Paul Butterfield de Polgas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.