Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Super Depor & Real Madrid (124041) - SOULTAN DEL SUR F.C. (1419193) » 305085153: T32/J4/IV

Liga 305085153 Información oficial sobre el partido 305085153 en Hattrick

25.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 4 / IV.35 (3458)

Shakk Team Alineación oficial del equipo 'Shakk Team' en el partido 0 - 4 Flynet C.F. Alineación oficial del equipo 'Flynet C.F.' en el partido
0 - 1 Giuseppe Viotti (14')
0 - 2 Gian Maria Cammarota (19')
0 - 3 Jesús Triay (47')
0 - 4 Gian Maria Cammarota (79')
Shakk Team Alineación oficial del equipo 'Shakk Team' en el partido 0 - 4 Flynet C.F. Alineación oficial del equipo 'Flynet C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Shakk Team Alineación oficial del equipo 'Shakk Team' en el partido 0 - 2 Flynet C.F. Alineación oficial del equipo 'Flynet C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shakk Team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Shakk va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Àlex Pujol, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Shakk van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 17, però el xut de Sam Fudayl des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 81 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gervasio Novar, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 49, José Ángel Pardo de Shakk va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Óscar Masnou ocupà el lloc d'en Lucas Jones al 82 minuts, dos minuts després que el jugador de Shakk quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Flynet C.F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 14 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Gian Maria Cammarota sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Giuseppe Viotti que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 183 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19, un xut de Gian Maria Cammarota des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jesús Triay va augmentar l'avantatge de Flynet a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Tommy Edquist va anar directament als peus de Gian Maria Cammarota que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 10 (Ocasión de falta): En Gian Maria Cammarota va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 10. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gian Maria Cammarota, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gian Maria Cammarota va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Peter Svensson al minut 74, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Després de 80 minuts, Gian Maria Cammarota va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Lucas Jones va estar atent i va desviar la pilota a córner.