Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SOULTAN DEL SUR F.C. (1419193) - Super Depor & Real Madrid (124041) » 305085109: T32/J11/IV

Liga 305085109 Información oficial sobre el partido 305085109 en Hattrick

12.02.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 11 / IV.35 (3458)

Flynet C.F. Alineación oficial del equipo 'Flynet C.F.' en el partido 0 - 0 Shakk Team Alineación oficial del equipo 'Shakk Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Flynet C.F. Alineación oficial del equipo 'Flynet C.F.' en el partido 1 - 0 Shakk Team Alineación oficial del equipo 'Shakk Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flynet C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Flynet va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ernesto Westphalen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lucas Jones.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Flynet va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jesús Triay ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ernesto Westphalen va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 66 per blocar una centrada d'en Ernesto Westphalen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Flynet.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Ernesto Westphalen del Flynet ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ernesto Westphalen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): Flynet es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Tommy Edquist no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Niels Fouré al camp.

Shakk Team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Shakk va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Markos Kaltsas, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Shakk van sortir al contraatac al minut 26, però José Ángel Pardo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 67 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Shakk sortien al contraatac. La falta llançada per Jose Manuel Regidor va sortir força alta sense massa perill.
  • 240 Minuto 75 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Shakk van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 75 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jose Manuel Regidor, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jose Manuel Regidor de Shakk va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Margarit de Shakk la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.