Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los reye de la noche c.f. (995157) - God Job (1414085) » 305085013: T32/J13/IV

Liga 305085013 Información oficial sobre el partido 305085013 en Hattrick

26.02.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 13 / IV.33 (3456)

Los reye de la noche c.f. Alineación oficial del equipo 'Los reye de la noche c.f.' en el partido 0 - 1 Los Konés Alineación oficial del equipo 'Los Konés' en el partido
0 - 1 Senhorinho Serrada (81')
Los reye de la noche c.f. Alineación oficial del equipo 'Los reye de la noche c.f.' en el partido 0 - 1 Los Konés Alineación oficial del equipo 'Los Konés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los reye de la noche c.f. Alineación oficial del equipo 'Los reye de la noche c.f.' en el partido 0 - 1 Los Konés Alineación oficial del equipo 'Los Konés' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los reye de la noche c.f.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): noche van sortir al contraatac al minut 15, però Billy Ray Block va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, George van Oerle de noche es va guanyar la targeta groga merescudament.

Los Konés

Goles Goles

  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 81, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Senhorinho Serrada es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Senhorinho Serrada va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 14, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ats Ilvik va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 215 Minuto 28 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Bogdan Angelov quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Davy Hulsker ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Bogdan Angelov de Konés, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 71, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Konés quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Kristaps Voltmans va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xavier Barrena de Konés va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Kristaps Voltmans de Konés va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.