Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Potorrete C.D. (123075) - Los reye de la noche c.f. (995157) » 305084996: T32/J9/IV

Liga 305084996 Información oficial sobre el partido 305084996 en Hattrick

29.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / IV.33 (3456)

Los Tumba II Alineación oficial del equipo 'Los Tumba II' en el partido 4 - 0 Los reye de la noche c.f. Alineación oficial del equipo 'Los reye de la noche c.f.' en el partido
Unnsteinn Rögnvaldsson (37') 1 - 0
Soriano Mendieta (40') 2 - 0
Unnsteinn Rögnvaldsson (53') 3 - 0
Lukas Degenhardt (79') 4 - 0
Los Tumba II Alineación oficial del equipo 'Los Tumba II' en el partido 4 - 0 Los reye de la noche c.f. Alineación oficial del equipo 'Los reye de la noche c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Tumba II Alineación oficial del equipo 'Los Tumba II' en el partido 2 - 0 Los reye de la noche c.f. Alineación oficial del equipo 'Los reye de la noche c.f.' en el partido
Tiene suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Tumba II

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Passats 37 minuts, Unnsteinn Rögnvaldsson, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Tumba es posava per davant!
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Tumba va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Soriano Mendieta des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Unnsteinn Rögnvaldsson va incrementar l'avantatge de Tumba amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del noche. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Lukas Degenhardt la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Tumba es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Soriano Mendieta va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tumba.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lukas Degenhardt de Tumba va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Christián Villalobos de Tumba la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Al minut 39, Georg Runk de Tumba es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Los reye de la noche c.f.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Bjarne Niemi-Korpi de noche va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Thoralf Schoder es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del noche van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Bjarne Niemi-Korpi, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 11 (Lesión): noche es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jaime Amarilla no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Tuncay Ethem al camp.
  • 095 Minuto 42 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Cristian Miguel Duszenko va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Gerónimo Ilurieta.