Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Flaming Moe's Team (492432) - Fervellasverzas C.F (1335660) » 305082491: T32/J13/III

Liga 305082491 Información oficial sobre el partido 305082491 en Hattrick

26.02.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 13 / III.4 (3411)

The Flaming Moe's Team Alineación oficial del equipo 'The Flaming Moe's Team' en el partido 1 - 4 Ferbellomoverzas C.F Alineación oficial del equipo 'Ferbellomoverzas C.F' en el partido
0 - 1 Amilaitz Uberuaga (13')
0 - 2 Amilaitz Uberuaga (26')
0 - 3 Hamid Sleiman (47')
Krzysztof Noga?ski (58') 1 - 3
1 - 4 Amilaitz Uberuaga (80')
The Flaming Moe's Team Alineación oficial del equipo 'The Flaming Moe's Team' en el partido 1 - 4 Ferbellomoverzas C.F Alineación oficial del equipo 'Ferbellomoverzas C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Flaming Moe's Team Alineación oficial del equipo 'The Flaming Moe's Team' en el partido 3 - 0 Ferbellomoverzas C.F Alineación oficial del equipo 'Ferbellomoverzas C.F' en el partido
Tiene mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Flaming Moe's Team

Goles Goles

  • 103 Minuto 58 (Gol por la derecha): Passava el minut 58 del matx, quan l'atent Krzysztof Nogański va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Alejandro Garzo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Flaming va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Albert Drogt ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Flaming va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Albert Drogt, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Egon Juárez no oblidarà el que li va passar durant el minut 75. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Flaming va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Lukas Grabner va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Juan Sánchez va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sandrino Barreiras es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Ferbellomoverzas C.F

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Al minut 13 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Amilaitz Uberuaga que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Amilaitz Uberuaga, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 119 Minuto 47 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Thomas Slet-Pedersen va treure un córner llarg cap al segon pal que en Hamid Sleiman, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 3.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Amilaitz Uberuaga va augmentar l'avantatge de Ferbellomoverzas a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, el Ferbellomoverzas va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Amilaitz Uberuaga s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.