Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

campeolones (486831) - Fervellasverzas C.F (1335660) » 305082447: T32/J3/III

Liga 305082447 Información oficial sobre el partido 305082447 en Hattrick

18.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 3 / III.4 (3411)

campeolones Alineación oficial del equipo 'campeolones' en el partido 4 - 3 Ferbellomoverzas C.F Alineación oficial del equipo 'Ferbellomoverzas C.F' en el partido
0 - 1 Amilaitz Uberuaga (10')
0 - 2 Thomas Slet-Pedersen (21')
0 - 3 Hamid Sleiman (29')
Walter Giorgio Pala (32') 1 - 3
Melchor Bandoxa (48') 2 - 3
Germán Madrid (64') 3 - 3
Fernando Rubio Hernández (82') 4 - 3
campeolones Alineación oficial del equipo 'campeolones' en el partido 4 - 3 Ferbellomoverzas C.F Alineación oficial del equipo 'Ferbellomoverzas C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
campeolones Alineación oficial del equipo 'campeolones' en el partido 3 - 1 Ferbellomoverzas C.F Alineación oficial del equipo 'Ferbellomoverzas C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,1 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

campeolones

Goles Goles

  • 103 Minuto 32 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Walter Giorgio Pala va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.
  • 101 Minuto 48 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Melchor Bandoxa trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 64, Germán Madrid de campeolones empatava el partit: 3 - 3.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): campeolones va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 82 Fernando Rubio Hernández va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mario Carracedo va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Juan Sánchez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 es va veure una gran oportunitat per a campeolones per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mario Carracedo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 80 per blocar una centrada d'en Walter Giorgio Pala va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de campeolones.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ábel Szekeres de campeolones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Fernando Rubio Hernández de campeolones va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Ferbellomoverzas C.F

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Tonči Narančić estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Amilaitz Uberuaga va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 10.
  • 184 Minuto 21 (Gol de penalti): Passaven 21 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Thomas Slet-Pedersen va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Hamid Sleiman de Ferbellomoverzas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 29 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Tonči Narančić, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Tonči Narančić va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.