Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ballesta JR team (775349) - Dark Child (313073) » 305082270: T32/J14/II

Liga 305082270 Información oficial sobre el partido 305082270 en Hattrick

05.03.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 14 / II.4 (3407)

DESERTORS HPT Alineación oficial del equipo 'DESERTORS HPT' en el partido 0 - 5 Dark Child Alineación oficial del equipo 'Dark Child' en el partido
0 - 1 Luis Marcelo Fontan (33')
0 - 2 Gaizka Martikorenea (42')
0 - 3 Pablo Bardesi (44')
0 - 4 Gaizka Martikorenea (67')
0 - 5 Gaizka Martikorenea (74')
DESERTORS HPT Alineación oficial del equipo 'DESERTORS HPT' en el partido 0 - 5 Dark Child Alineación oficial del equipo 'Dark Child' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DESERTORS HPT Alineación oficial del equipo 'DESERTORS HPT' en el partido 0 - 1 Dark Child Alineación oficial del equipo 'Dark Child' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DESERTORS HPT

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): HPT van sortir al contraatac amb encert al minut 13, però Alfred Dornbreite no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): HPT van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Mario Federico De Gregorio des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de HPT va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bronisław Gliniewicz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Stanisław Bugajski de HPT va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ottorino Lo Cicero va prendre el seu rol al minut 32.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Després de 44 minuts jugats, Francisco Valencia Junco es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Sven Emberger.
  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): HPT va fer una substitució al minut 76. Ottorino Lo Cicero va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Rinats Auziņš.

Dark Child

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): Child agafava avantatge al minut 33 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Luis Marcelo Fontan amb mestria.
  • 184 Minuto 42 (Gol de penalti): Child va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Gaizka Martikorenea va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 135 Minuto 44 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Pablo Bardesi de Child va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 3.
  • 180 Minuto 67 (Gol de falta): Gaizka Martikorenea va incrementar l'avantatge a 0 - 4 per a Child gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 184 Minuto 74 (Gol de penalti): Passaven 74 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Gaizka Martikorenea va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gaizka Martikorenea ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Sergio Ríos Martinez, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 42 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Child va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Vladislav Šuranský. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Rodríguez.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En François Vangeneugden ocupà el lloc d'en Luis Marcelo Fontan al 38 minuts, dos minuts després que el jugador de Child quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.