Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Victu United FC (489394) - Real Redheart C.F. (489335) » 305082240: T32/J6/II

Liga 305082240 Información oficial sobre el partido 305082240 en Hattrick

08.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / II.4 (3407)

Cervezas Duff Alineación oficial del equipo 'Cervezas Duff' en el partido 4 - 1 Real Redheart C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Redheart C.F.' en el partido
0 - 1 Pedro Viñal (23')
Claudio Pomatta Fontoura (31') 1 - 1
Claudio Pomatta Fontoura (47') 2 - 1
Sebastià Fraguela (65') 3 - 1
Claudio Pomatta Fontoura (78') 4 - 1
Cervezas Duff Alineación oficial del equipo 'Cervezas Duff' en el partido 4 - 1 Real Redheart C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Redheart C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cervezas Duff Alineación oficial del equipo 'Cervezas Duff' en el partido 3 - 0 Real Redheart C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Redheart C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cervezas Duff

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els jugadors del Cervezas amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 31, deixant Claudio Pomatta Fontoura en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 47 (Gol por la derecha): Cervezas s'avançava al marcador al minut 47, després d'un rebot que va caçar en Claudio Pomatta Fontoura per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Cervezas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sebastià Fraguela va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Cervezas va aconseguir el 4 - 1 quan Claudio Pomatta Fontoura va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Álvaro Yabar del Cervezas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Cervezas va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Florian Wilhelmsbad va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Konstantin Batunov va estar a punt de sentenciar el partit al minut 55, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Real Redheart C.F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Redheart van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Pedro Viñal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Redheart va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de José María Chocano Díaz, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Redheart van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 75, però Rodolfo Möllers va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Kálmán Liszek, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 302 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Ezker Larraburu probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.