Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

frintini's team (122891) - Dinamo Madrid (121264) » 305082218: T32/J1/II

Liga 305082218 Información oficial sobre el partido 305082218 en Hattrick

04.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 1 / II.4 (3407)

frintini's team Alineación oficial del equipo 'frintini's team' en el partido 2 - 5 wizzer's Alineación oficial del equipo 'wizzer's' en el partido
0 - 1 Amadeo Pérez (20')
0 - 2 Anders Stefansson (36')
0 - 3 David Calvera (38')
0 - 4 Mateusz Sa?yga (40')
Ermegildo Langlois (47') 1 - 4
1 - 5 Robin Lyhbeck (63')
Marek Zachcia? (65') 2 - 5
frintini's team Alineación oficial del equipo 'frintini's team' en el partido 2 - 5 wizzer's Alineación oficial del equipo 'wizzer's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
frintini's team Alineación oficial del equipo 'frintini's team' en el partido 2 - 0 wizzer's Alineación oficial del equipo 'wizzer's' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

frintini's team

Goles Goles

  • 103 Minuto 47 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de frintinis per la dreta va donar com a resultat un gol de Ermegildo Langlois al minut 47 que reduïa la distància a 1 - 4.
  • 103 Minuto 65 (Gol por la derecha): Passava el minut 65 del matx, quan l'atent Marek Zachciał va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 5, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El jugador de frintinis Alejandro Barandiarán quasi va assolir l'empat al minut 35 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Libor Pachoň no va entrar per centímetres.
  • 202 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Passaven 56 minuts quan Ermegildo Langlois des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): frintinis va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Nedo Pandori va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Stelios Tosodoulis probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

wizzer's

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Amadeo Pérez de wizzer's va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de wizzer's el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Anders Stefansson va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 186 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de wizzer's amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en David Calvera, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 3 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mateusz Sałyga de wizzer's l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 40 de partit.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63, els visitants es van col·locar 1 - 5 per sobre quan Robin Lyhbeck va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Pablo Creus, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.