Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GranJosini (799190) - EconomicasPI (121739) » 305082142: T32/J10/II

Liga 305082142 Información oficial sobre el partido 305082142 en Hattrick

05.02.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / II.2 (3405)

GranJosini Alineación oficial del equipo 'GranJosini' en el partido 3 - 4 EconomicasPI Alineación oficial del equipo 'EconomicasPI' en el partido
0 - 1 Ype Beumer (28')
Lúcio Lencastre (37') 1 - 1
Martin Kristiansson (40') 2 - 1
2 - 2 Frederico Almeida (43')
2 - 3 Alan Simeon (65')
2 - 4 Choksha Krishnan (83')
Lionel Bourguet (89') 3 - 4
GranJosini Alineación oficial del equipo 'GranJosini' en el partido 3 - 4 EconomicasPI Alineación oficial del equipo 'EconomicasPI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GranJosini Alineación oficial del equipo 'GranJosini' en el partido 2 - 2 EconomicasPI Alineación oficial del equipo 'EconomicasPI' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,3 % 34,3 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GranJosini

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Indris Čerbiks arribés a peus de Lúcio Lencastre, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a GranJosini el 1 - 1.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Martin Kristiansson, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del GranJosini se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 40.
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Hipólito Cabezas va acabar en una passada genial cap al jugador de GranJosini Lionel Bourguet, que va marcar el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Lúcio Lencastre va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de GranJosini se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 44 (Ocasión de falta): Lionel Bourguet quasi dona a GranJosini l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Martin Kristiansson, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): Al minut 72, Lúcio Lencastre de GranJosini va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Tillsten de GranJosini va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): GranJosini va fer una substitució al minut 88. Ernes Numanović va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Mauricio Magalhaes.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Hipólito Cabezas no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Indris Čerbiks ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

EconomicasPI

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ype Beumer que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a EconomicasPI.
  • 164 Minuto 43 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 43 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de EconomicasPI. Frederico Almeida el va llançar amb força i precisió. 2 - 2.
  • 172 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Passats 65 minuts de partit, EconomicasPI es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Alan Simeon es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Choksha Krishnan de EconomicasPI va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 83. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 60 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Eyüp Can Fer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 215 Minuto 73 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Alfred MacRob va rebre molts aplaudiments. Al minut 73 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Ype Beumer quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Damir Pokrajac, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Ype Beumer va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Njegoš Anđelić de EconomicasPI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.