Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cantamañanas (121807) - luisic plate (314764) » 305082075: T32/J7/II

Liga 305082075 Información oficial sobre el partido 305082075 en Hattrick

15.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / II.1 (3404)

Jerrys Football Alineación oficial del equipo 'Jerrys Football' en el partido 6 - 2 luisic plate Alineación oficial del equipo 'luisic plate' en el partido
Nicu Papuc (2') 1 - 0
1 - 1 Nikos Epivitoropoulos (5')
Nicu Papuc (22') 2 - 1
Vincent Jeudy (26') 3 - 1
Alfred van Westerloo (29') 4 - 1
Isacio Abollo (52') 5 - 1
Simon Shaw (76') 6 - 1
6 - 2 Ignacio Irulegui (83')
Jerrys Football Alineación oficial del equipo 'Jerrys Football' en el partido 6 - 2 luisic plate Alineación oficial del equipo 'luisic plate' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jerrys Football Alineación oficial del equipo 'Jerrys Football' en el partido 2 - 0 luisic plate Alineación oficial del equipo 'luisic plate' en el partido
Tiene mucha potra 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jerrys Football

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Nicu Papuc de Football aconseguir un gol al minut 2 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Football, atacant per l'esquerra al minut 22, va aprofitar el magnífic llançament de Nicu Papuc per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): En Vincent Jeudy de Football va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 139 Minuto 29 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Alfred van Westerloo! Un inimaginable dribbling sobre Nikos Epivitoropoulos va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 4 - 1 per a Football.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Football va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Isacio Abollo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Football pel centre va donar un gran resultat: el gol de Simon Shaw va posar el 6 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 34 quan Alfred van Westerloo de Football gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 87 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Diogo Souza Nunes, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicu Papuc de Football es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Emre Durmaz Soyupak de Football amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

luisic plate

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip luisic va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Nikos Epivitoropoulos va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 186 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de luisic va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Ignacio Irulegui.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): En Kent Høyer va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.