Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Bo (493442) - Mostoleños (775800) » 305082072: T32/J6/II

Liga 305082072 Información oficial sobre el partido 305082072 en Hattrick

08.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / II.1 (3404)

C.D. Bo Alineación oficial del equipo 'C.D. Bo' en el partido 1 - 1 Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido
0 - 1 Jesús Surrey (3')
Miguel Peixoto (89') 1 - 1
C.D. Bo Alineación oficial del equipo 'C.D. Bo' en el partido 1 - 1 Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D. Bo Alineación oficial del equipo 'C.D. Bo' en el partido 3 - 2 Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido
Tiene mala suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,7 % 8,1 % 22,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Bo

Goles Goles

  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, C.D. aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Miguel Peixoto va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Raphael Vogelsperger quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 215 Minuto 86 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Denis Nago que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 212 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Kristo Õigus va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique García-Mesa de C.D. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Gregorio Antas de C.D. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Enrique García-Mesa de C.D. es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 89.

Mostoleños

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jesús Surrey va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 11 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 11 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rafael Vicioso. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Patricio Brandío de Mostoleños va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 67 (Lesión): Mostoleños es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Meriç Çağrı Nasıf no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava András Losonczi al camp.