Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Islas Feroces Revenge (493125) - Habeas Corpus. (1332924) » 305082066: T32/J5/II

Liga 305082066 Información oficial sobre el partido 305082066 en Hattrick

01.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 5 / II.1 (3404)

MiauVize Team III Alineación oficial del equipo 'MiauVize Team III' en el partido 0 - 3 kikones Alineación oficial del equipo 'kikones' en el partido
0 - 1 Joaquín Garcés (36')
0 - 2 Irwin Gardiner (48')
0 - 3 Dafin Ionescu (67')
MiauVize Team III Alineación oficial del equipo 'MiauVize Team III' en el partido 0 - 3 kikones Alineación oficial del equipo 'kikones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MiauVize Team III Alineación oficial del equipo 'MiauVize Team III' en el partido 1 - 1 kikones Alineación oficial del equipo 'kikones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,9 % 37,4 % 31,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MiauVize Team III

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Gregor Jugl va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): Miau van sortir al contraatac al minut 54, però Mateusz Kamzol va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Maik Killian va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

kikones

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Amb 36 minuts jugats, Joaquín Garcés de kikones va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Irwin Gardiner de kikones l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 48 de partit.
  • 139 Minuto 67 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Dafin Ionescu van servir per superar a l'últim defensor, en David Villaseca. Tot va acabar amb el 0 - 3 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de kikones cantant "Dafin Ionescu selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Dafin Ionescu, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 22 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ronny Zich ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Kazimierz Dubowski, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Kazimierz Dubowski va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.