Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rayo macocil (775431) - WindTeam (989361) » 289834074: T31/J13/X

Liga 289834074 Información oficial sobre el partido 289834074 en Hattrick

06.11.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 13 / X.2434 (170761)

ninus.molinar Alineación oficial del equipo 'ninus.molinar' en el partido 9 - 0 siana club de futbol Alineación oficial del equipo 'siana club de futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
ninus.molinar Alineación oficial del equipo 'ninus.molinar' en el partido 6 - 0 siana club de futbol Alineación oficial del equipo 'siana club de futbol' en el partido
Tiene bastante suerte 6.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ninus.molinar

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): El jugador Miguel Faria de ninus, després de 3 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 134 Minuto 32 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de ninus al minut 32, que va llançar ajustat al pal en David Santamaría. 3 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ninus va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Senín Cardama progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 130 Minuto 43 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en David Santamaría va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 43 el resultat passava a ser de 5 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de ninus pel centre va donar un gran resultat: el gol de Xavier Clota va posar el 6 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Fernando Murillo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 0 per a ninus.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Amb 66 minuts jugats, en David Santamaría va augmentar l'avantatge de ninus a 8 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Miguel Guzmán Baños va aprofitar per marcar el 9 - 0 a plaer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel José Díez de Quijano de ninus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Xavier Clota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 13 (Lesión): ninus es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Antonio Díez de Ulzurrun no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Fernando Murillo al camp.
  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Xavier Clota va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de ninus estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

siana club de futbol

Goles Goles

  • 109 Minuto 23 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Juan Luis Rico Garrido es va complicar la vida al minut 23 intentant esquivar Pedro Gamboa en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del ninus, va robar-li la pilota i va marcar el 2 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julián Fernández Espartero de futbol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Olmedo López de futbol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Juan Carlos Denia de futbol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 43 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 43 va fer que José María Iliberri de futbol hagués d'abandonar el terreny de joc. Onésimo Extremadouro va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 090 Minuto 44 (Tirita): Era el minut 44 quan després d'una dura entrada, el jugador Juan Carlos Denia de futbol s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 095 Minuto 75 (Lesión): Miguel Egozcue no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Miguel Jerez.