Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maldita Roma (47524) - Bayern de Tarragona (1588054) » 289807001: T31/J7/X

Liga 289807001 Información oficial sobre el partido 289807001 en Hattrick

25.09.2010 14:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / X.1951 (167206)

Esparragalejo Alineación oficial del equipo 'Esparragalejo' en el partido 5 - 4 A.N.E.F. Murcia Alineación oficial del equipo 'A.N.E.F. Murcia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Esparragalejo Alineación oficial del equipo 'Esparragalejo' en el partido 6 - 2 A.N.E.F. Murcia Alineación oficial del equipo 'A.N.E.F. Murcia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esparragalejo

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Esparragalejo sabia com jugar al contraatac, i al minut 32, Hans Ulrich Dietel va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Sven Potzmann va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 39.
  • 114 Minuto 79 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 79. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en José Bustos Gisbert va empatar el partit, 3 - 3, sense complicar-se la vida.
  • 120 Minuto 88 (Gol de falta): El 4 - 3 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en José Bustos Gisbert al minut 88, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Esparragalejo i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Esparragalejo contenien la respiració mentre en Gonzalo Balsero s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 5 - 4 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Jaime Cea Reyes va fer una magnífica aturada al minut 38, tot i el bon llançament de falta de José Bustos Gisbert.
  • 213 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Manos Marantidis de Esparragalejo va intentar batre la porteria rival al minut 52 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Després de 77 minuts jugats, Aleš Nitsche es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Tommy Gravesen.

A.N.E.F. Murcia

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a A.N.E.F. prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Pavel Vachek.
  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): A.N.E.F. va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 35. Toni Garrido va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 174 Minuto 50 (Gol de penalti): Toni Garrido va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 50 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 161 Minuto 88 (Gol por el centro): El 4 - 4 va arribar amb una jugada de Eugenio Sarnataro que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 20 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Hans Ulrich Dietel va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Eugenio Sarnataro. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): A.N.E.F. va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 84, quan Toni Garrido va quedar-se sol davant el porter Sergio Guzmán Zarpas, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Janne Isojärvi s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a A.N.E.F., Fernando Mata va caure lesionat al minut 89, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.