Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f.c. botellona (1460823) - Soila Cerda CF (779046) » 289804205: T31/J8/X

Liga 289804205 Información oficial sobre el partido 289804205 en Hattrick

02.10.2010 14:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / X.1901 (167156)

Las CaBras TeaM Alineación oficial del equipo 'Las CaBras TeaM' en el partido 0 - 3 Ratatatatatata Alineación oficial del equipo 'Ratatatatatata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Las CaBras TeaM Alineación oficial del equipo 'Las CaBras TeaM' en el partido 3 - 4 Ratatatatatata Alineación oficial del equipo 'Ratatatatatata' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,2 % 53,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las CaBras TeaM

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): CaBras enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 203 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jordi Torrentó i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a CaBras, però el xut de Miguel Rodríguez Majo va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Passaven 40 minuts quan Miguel Rodríguez Majo des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Miguel Rodríguez Majo no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): CaBras va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan David Lanzas Tenor va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jordi Torrentó va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Alfonso Heredia es va comportar com un juvenil al minut 80 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nereo Davila de CaBras va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Antonio Coria no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Ratatatatatata

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Ratatatatatata van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pol Berga va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Clemenzo Penela va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Alfonso Heredia, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Jan Ximenis quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Adolfo Enseña, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 54 (Tirita (médico)): Pol Berga es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.