Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D. Eguzki (1460687) - Sodeker-LaBatlloria (1364959) » 289601060: T31/J14/IX

Liga 289601060 Información oficial sobre el partido 289601060 en Hattrick

13.11.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / IX.321 (60592)

C.F. Bardin Alineación oficial del equipo 'C.F. Bardin' en el partido 7 - 1 Sodeker-LaBatlloria Alineación oficial del equipo 'Sodeker-LaBatlloria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
C.F. Bardin Alineación oficial del equipo 'C.F. Bardin' en el partido 6 - 0 Sodeker-LaBatlloria Alineación oficial del equipo 'Sodeker-LaBatlloria' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Bardin

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Oriol García de la Vega va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 29.
  • 124 Minuto 36 (Gol de penalti): Al minut 36 l'àrbitre va premiar Bardin amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Ábel Endrész va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.
  • 130 Minuto 52 (Gol de falta): Als 52 minuts, Ábel Endrész va ampliar l'avantatge de Bardin amb un 3 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ivan Sporiš, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Bardin va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Vito Pedraio va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Marko Čemažar, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 1 per a Bardin.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Bardin va augmentar la diferència quan Vito Pedraio no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 7 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Patrizio Di Lello va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): Patrizio Di Lello quasi marca en una jugada assajada de córner que Zděnek Krtek havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marko Čemažar.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Bardin puguin veure en Oriol García de la Vega jugant de nou; ja que al minut 77 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Esa Tuomilaakso el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Sodeker-LaBatlloria

Goles Goles

  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Pedro Ferreira sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Éric Derain que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Sodeker-LaBatlloria va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Antonín Nuc no va poder controlar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 72 (Lesión): El jugador de Sodeker-LaBatlloria Antonín Nuc va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Juan Luis Aspiazu va entrar en el seu lloc.