Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D. Eguzki (1460687) - contra-pepelu-cd (1369604) » 289601015: T31/J2/IX

Liga 289601015 Información oficial sobre el partido 289601015 en Hattrick

21.08.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / IX.321 (60592)

C.F. Bardin Alineación oficial del equipo 'C.F. Bardin' en el partido 4 - 0 Los Cisnes Alineación oficial del equipo 'Los Cisnes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. Bardin Alineación oficial del equipo 'C.F. Bardin' en el partido 2 - 1 Los Cisnes Alineación oficial del equipo 'Los Cisnes' en el partido
Tiene suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Bardin

Goles Goles

  • 140 Minuto 29 (Gol de contra de falta): El porter de Bardin va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ábel Endrész va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, Bardin va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Robin Jensen, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 53 (Gol de penalti): Ábel Endrész va augmentar la diferència de Bardin a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Bardin va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alejandro Talvas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hans Joerg Boess va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 35 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 1 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ivan Sporiš de Bardin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): En Caleb Eiras ocupà el lloc d'en Marko Čemažar al 66 minuts, dos minuts després que el jugador de Bardin quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Los Cisnes

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Jani Hakamaa de Cisnes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 28, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Per Hansen va fer una estirada espectacular al minut 37, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Hans Joerg Boess.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Cisnes va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 73, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Hans Joerg Boess.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 79 de partit, quan un jugador de Cisnes, en Naldo Gil y Gil, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.