Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

As de Gijon (1591750) - charches (1601144) » 289575510: T31/J10/VIII

Liga 289575510 Información oficial sobre el partido 289575510 en Hattrick

16.10.2010 15:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 10 / VIII.1913 (179456)

Juecesdelinea Alineación oficial del equipo 'Juecesdelinea' en el partido 3 - 1 charches Alineación oficial del equipo 'charches' en el partido
Pedro Miguel Assunção (3') 1 - 0
1 - 1 Jan-Hein Boudrie (6')
Julio Mouriño (11') 2 - 1
Pedro Miguel Assunção (85') 3 - 1
Juecesdelinea Alineación oficial del equipo 'Juecesdelinea' en el partido 3 - 1 charches Alineación oficial del equipo 'charches' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Juecesdelinea Alineación oficial del equipo 'Juecesdelinea' en el partido 1 - 3 charches Alineación oficial del equipo 'charches' en el partido
Tiene suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,7 % 3,2 % 79,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juecesdelinea

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Pedro Miguel Assunção, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 11 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Juecesdelinea. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Julio Mouriño xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Pedro Miguel Assunção va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Edmundo García, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mario Donoso va estar a punt de sentenciar el partit al minut 86, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 205 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Mario Donoso va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Julio Mouriño, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julio Mouriño de Juecesdelinea la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 15 (Tirita): Al minut 15, Julio Mouriño de Juecesdelinea es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

charches

Goles Goles

  • 161 Minuto 6 (Gol por el centro): charches van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 6, quan Jan-Hein Boudrie va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): charches va estar a punt d'empatar al 25 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Sebastian Puliński que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Sebastian Puliński va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Jan-Hein Boudrie al minut 76 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Julian van der Smissen de charches va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 8 (Tirita (médico)): Pier Cesare Fanelli es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.