Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lantejuela city (121351) - FC. LA MINA (314527) » 289513625: T31/J10/VIII

Liga 289513625 Información oficial sobre el partido 289513625 en Hattrick

16.10.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 10 / VIII.808 (54609)

Inter Mini Alineación oficial del equipo 'Inter Mini' en el partido 2 - 5 The lyons Alineación oficial del equipo 'The lyons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Inter Mini Alineación oficial del equipo 'Inter Mini' en el partido 2 - 2 The lyons Alineación oficial del equipo 'The lyons' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,7 % 35,4 % 35,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Mini

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 18 gràcies a la jugada de Vitorino Bouzas, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 38 minuts, el tirador de faltes del Inter va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Kenny Damsted Petersen, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Fábio Batista del Inter ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després de 72 minuts, Fábio Batista va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 78 minuts, en Alfredo Peña no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Aldo van Dal no oblidarà el que li va passar durant el minut 84. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dositeo Maceira de Inter va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

The lyons

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 31 minuts Jean Corpataux va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 108 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible (general)): Silver Ööbik de lyons va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Jean Corpataux que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 2 al marcador.
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): En Adam Bellekens va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Silver Ööbik va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 85, lyons va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Javier Cisneros.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Adam Bellekens. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Planelles de lyons es va guanyar la targeta groga merescudament.