Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Granada Snowtigers (440779) - Unión Sanlúqueña FC (486256) » 289474928: T31/J10/VIII

Liga 289474928 Información oficial sobre el partido 289474928 en Hattrick

16.10.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 10 / VIII.117 (53918)

EUSKALIA Alineación oficial del equipo 'EUSKALIA' en el partido 3 - 0 Nomirespel F. C. Alineación oficial del equipo 'Nomirespel F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
EUSKALIA Alineación oficial del equipo 'EUSKALIA' en el partido 6 - 1 Nomirespel F. C. Alineación oficial del equipo 'Nomirespel F. C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EUSKALIA

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Raphaël Fradin, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del EUSKALIA se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 4.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): EUSKALIA va augmentar la diferència quan Diego Gusmão no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Benedetto Vasile va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raphaël Fradin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 81 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del EUSKALIA puguin veure en Diego Gusmão jugant de nou; ja que al minut 81 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Ramses Honkoop el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 65 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Iulian Florea, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 304 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Diego Gusmão. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Nomirespel F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): En Petr Starodubov va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 250 Minuto 62 (Ocasión de falta): Després de 62 minuts, Dávid Meksz va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Jérémy Longuet el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nikolay Nikandrov de Nomirespel va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dávid Meksz de Nomirespel amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Pier Nicola Lucioni maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.