Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Costeros (1578905) - Moncofa (491159) » 289455227: T31/J12/VII

Liga 289455227 Información oficial sobre el partido 289455227 en Hattrick

30.10.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 12 / VII.789 (38825)

Inter-marche Alineación oficial del equipo 'Inter-marche' en el partido 3 - 1 Verdes de Gala Alineación oficial del equipo 'Verdes de Gala' en el partido
Santiago Sanz Magallón (13') 1 - 0
Carlo Teani (18') 2 - 0
Ortlieb Gisa (34') 3 - 0
3 - 1 Alirio Ordoñez (75')
Inter-marche Alineación oficial del equipo 'Inter-marche' en el partido 3 - 1 Verdes de Gala Alineación oficial del equipo 'Verdes de Gala' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inter-marche Alineación oficial del equipo 'Inter-marche' en el partido 1 - 1 Verdes de Gala Alineación oficial del equipo 'Verdes de Gala' en el partido
Tiene suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,1 % 7,8 % 70,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter-marche

Goles Goles

  • 140 Minuto 13 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Inter-marche va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Santiago Sanz Magallón aconseguint el 1 - 0.
  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Inter-marche va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Carlo Teani va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Inter-marche va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ortlieb Gisa va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Inter-marche, l'equip va recuperar la pilota al minut 22 i va contraatacar. En Bastien von Grünewaldt va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Inter-marche va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Santiago Sanz Magallón va sortir per sobre el travesser.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Miguel Montoya, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Peter Siggaard de Inter-marche va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Baptiste Puystjens va prendre el seu rol al minut 79.

Verdes de Gala

Goles Goles

  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Inter-marche. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alirio Ordoñez la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Verdes es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 21, quan un error defensiu va deixar Servan Privat completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Edward Giles la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Verdes havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Edward Giles va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Gheorghe Ardelean no es va rendir i va fer unes grans aturades.