Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PUPETS FC (772170) - PGB River (1593506) » 289443112: T31/J7/VII

Liga 289443112 Información oficial sobre el partido 289443112 en Hattrick

25.09.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / VII.573 (38609)

super atico Alineación oficial del equipo 'super atico' en el partido 1 - 1 perikos club Alineación oficial del equipo 'perikos club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
super atico Alineación oficial del equipo 'super atico' en el partido 1 - 1 perikos club Alineación oficial del equipo 'perikos club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,8 % 25,3 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

super atico

Goles Goles

  • 114 Minuto 87 (Gol de penalti): Després de 87 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al super, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Frédéric Wunderwald de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip super Patrik Sunesson quasi marca al minut 21 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Pol Schrama l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Joaquín Buron Cuadrado de super va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Meduri de super es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Jesús Huirravoso va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 302 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Eder Villars probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

perikos club

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): perikos va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 7. Roberto Irabarreta va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Raúl Álvarez va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): En Philip Langhout va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roman Jeżewski de perikos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Roman Jeżewski de perikos es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 85.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): En Anton Em ocupà el lloc d'en José Casáus al 63 minuts, dos minuts després que el jugador de perikos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.