Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nottingham Forest Gump (1581366) - MasuecoTeam (775225) » 289416412: T31/J10/VII

Liga 289416412 Información oficial sobre el partido 289416412 en Hattrick

16.10.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 10 / VII.96 (38132)

Nottingham Forest Gump Alineación oficial del equipo 'Nottingham Forest Gump' en el partido 1 - 4 MasuecoTeam Alineación oficial del equipo 'MasuecoTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nottingham Forest Gump Alineación oficial del equipo 'Nottingham Forest Gump' en el partido 0 - 3 MasuecoTeam Alineación oficial del equipo 'MasuecoTeam' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nottingham Forest Gump

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, el Nottingham va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Damiano Magnoni, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Nottingham Jarosław Budek quasi marca al minut 76 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Tatu Konte l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

MasuecoTeam

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a MasuecoTeam prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Tedo Orrantia.
  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de MasuecoTeam va ser finalitzada des de l'esquerra per Joaquín Valderramal al minut 39. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Carlos Manuel Meldi de MasuecoTeam l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 40 de partit.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Franz Joseph Baron von Zweybrücken de MasuecoTeam va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 48. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del MasuecoTeam que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Eelke Haagmans, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): MasuecoTeam va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Klaas Blanchart va desviar el xut final de Jesús García després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 284 Minuto 75 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a MasuecoTeam, Kelly Mcwhorter va fallar un penal al minut 75, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Mikko Latvatalo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 77, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 69 de partit, quan un jugador de MasuecoTeam, en Franz Joseph Baron von Zweybrücken, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.