Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valinor Knicks (774537) - Forza Atléticos (490345) » 289398091: T31/J9/VI

Liga 289398091 Información oficial sobre el partido 289398091 en Hattrick

09.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / VI.793 (15111)

Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido 2 - 2 Forza Atléticos Alineación oficial del equipo 'Forza Atléticos' en el partido
Borja Martínez Moreno (9') 1 - 0
1 - 1 Camilo Diezma Dillanes (13')
Hubert Raba (51') 2 - 1
2 - 2 Anton Metzech (65')
Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido 2 - 2 Forza Atléticos Alineación oficial del equipo 'Forza Atléticos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido 1 - 1 Forza Atléticos Alineación oficial del equipo 'Forza Atléticos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,6 % 59,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valinor Knicks

Goles Goles

  • 141 Minuto 9 (Gol de contra por el centro): Borja Martínez Moreno va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Valinor, al minut 9. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 105 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 51, Bonifacio Mato va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Hubert Raba que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Ramiro Coquero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Valinor se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atléticos. La jugada d'estratègia del Valinor per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Roger Albà va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Roger Albà gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Manuel Tognetti va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Forza Atléticos

Goles Goles

  • 163 Minuto 13 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 13. L'anotador per Atléticos va ser Camilo Diezma Dillanes, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 163 Minuto 65 (Gol por la derecha): El jugador visitant Anton Metzech va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 65 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): Nathaniel Sérot hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Morten Eskesen havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Atléticos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alessandro Bellotti va desviar el xut final de Nathaniel Sérot després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Atléticos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 21, quan Morten Eskesen va quedar-se sol davant el porter Alessandro Bellotti, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Camilo Diezma Dillanes de Atléticos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 50, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Anton Metzech, que no va rendir al seu nivell habitual.