Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cazapellejos (1368354) - Valinor Knicks (774537) » 289398067: T31/J3/VI

Liga 289398067 Información oficial sobre el partido 289398067 en Hattrick

28.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / VI.793 (15111)

Barcelona Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Barcelona Athletic Club' en el partido 0 - 0 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barcelona Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Barcelona Athletic Club' en el partido 0 - 1 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelona Athletic Club

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Barcelona va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Laust Gyring, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En Pius Beckmann va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Barcelona van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 38, però el xut de Michalis Garmpis des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 240 Minuto 79 (Ocasión de contra de falta): El Barcelona va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Leandro Frehner la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en John Zapata.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Michalis Garmpis, de Barcelona, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Pablo Garategui el va substituir.

Valinor Knicks

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Alejandro Grajo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de David Canielles, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Helguera de Valinor es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Alejandro Grajo va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Valinor es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Miguel Helguera, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 302 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Tim Honkoop probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.