Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pecefante's team (314939) - TEAM CHUSITOP (313396) » 289336502: T31/J12/IV

Liga 289336502 Información oficial sobre el partido 289336502 en Hattrick

30.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 12 / IV.13 (3436)

pecefante's team Alineación oficial del equipo 'pecefante's team' en el partido 0 - 3 TEAM CHUSITOP Alineación oficial del equipo 'TEAM CHUSITOP' en el partido
0 - 1 Aitor Erro (16')
0 - 2 Pablo Treviño (33')
0 - 3 Pablo Treviño (56')
pecefante's team Alineación oficial del equipo 'pecefante's team' en el partido 0 - 3 TEAM CHUSITOP Alineación oficial del equipo 'TEAM CHUSITOP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
pecefante's team Alineación oficial del equipo 'pecefante's team' en el partido 1 - 6 TEAM CHUSITOP Alineación oficial del equipo 'TEAM CHUSITOP' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pecefante's team

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): Joachim Lesisz hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Kaleva Teirilä havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 9 per blocar una centrada d'en Jean Balaguer va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de pecefantes.
  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Ignacio Ferreres hauria d'haver estat gol al minut 18 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al 70, Rafael Ferré hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Carlos Prado. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Ferré de pecefantes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

TEAM CHUSITOP

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): En Aitor Erro donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 16 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pablo Treviño, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 142 Minuto 56 (Gol de contra por la izquierda): En Pablo Treviño va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, un refús desafortunat de Damián Lopez Murphy, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ignacio Cianca no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Àngel Solivella després de 64 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Damián Lopez Murphy va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Roger Herbin ocupà el lloc d'en Ignacio Cianca al 33 minuts, dos minuts després que el jugador de CHUSITOP quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.