Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Farolillo (122350) - Missdirecteam (123357) » 289335732: T31/J1/III

Liga 289335732 Información oficial sobre el partido 289335732 en Hattrick

14.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / III.16 (3423)

El Farolillo Alineación oficial del equipo 'El Farolillo' en el partido 1 - 1 Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido
0 - 1 Omar Cusinato (11')
Jørn Ottosen (39') 1 - 1
El Farolillo Alineación oficial del equipo 'El Farolillo' en el partido 1 - 1 Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Farolillo Alineación oficial del equipo 'El Farolillo' en el partido 2 - 0 Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Farolillo

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jørn Ottosen de Farolillo va aconseguir igualar el partit al minut 39, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Jørn Ottosen va estar a punt d'empatar per a Farolillo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Lázár Zsámboki va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 41 per blocar una centrada d'en Gert Gröönstrand va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Farolillo.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Farolillo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alfred Lipartiya va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lázár Zsámboki.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Farolillo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 70 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alfred Lipartiya ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Gert Gröönstrand del Farolillo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Norgilas Juozerskis de Farolillo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 26 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Gert Gröönstrand se sentia fresc com una rosa.

Missdirecteam

Goles Goles

  • 137 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 11 en Andrzej Tomasiewicz va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Omar Cusinato podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Missdirecteam la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Missdirecteam va anar a parar a la dreta de l'atac on en Lech Sojka, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Missdirecteam van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Misael Tílger va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 34 (Tirita (médico)): Andrzej Tomasiewicz va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Missdirecteam estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.