Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Xatafi (119741) - Real Redheart C.F. (489335) » 289334879: T31/J12/II

Liga 289334879 Información oficial sobre el partido 289334879 en Hattrick

30.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 12 / II.4 (3407)

Real Xatafi Alineación oficial del equipo 'Real Xatafi' en el partido 2 - 1 Real Redheart C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Redheart C.F.' en el partido
Vicenç Fructuós (22') 1 - 0
1 - 1 José María Chocano Díaz (58')
David Ispani (83') 2 - 1
Real Xatafi Alineación oficial del equipo 'Real Xatafi' en el partido 2 - 1 Real Redheart C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Redheart C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Xatafi Alineación oficial del equipo 'Real Xatafi' en el partido 2 - 1 Real Redheart C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Redheart C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Xatafi

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 22 gràcies a la jugada de Vicenç Fructuós, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): Corria el minut 83 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de David Ispani, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Björn Ivarsson gairebé va marcar per a Xatafi des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Andrés Buscalque! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, David Ispani de Xatafi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): En Simeón Corrales Ortega de Xatafi va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Miquel Llusià va prendre el seu rol al minut 18.
  • 094 Minuto 76 (Tirita (médico)): Kévin Renier va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Xatafi estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Henry Kvisvik no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Real Redheart C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 en José María Chocano Díaz va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Juan Carlos Bombín va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Simeón Corrales Ortega va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Redheart va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 15, quan Víctor Iglesias Ussel va quedar-se sol davant el porter Simeón Corrales Ortega, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Redheart sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juan Carlos Bombín, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 89 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Iglesias Ussel.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Redheart va fer una substitució al minut 85. Alejandro Nuez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Gaël Thierry.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Gaël Thierry, en lloc de córrer, relliscava.