Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bonaros (490674) - NIAL (490043) » 289334793: T31/J5/II

Liga 289334793 Información oficial sobre el partido 289334793 en Hattrick

11.09.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / II.3 (3406)

Bonaros Alineación oficial del equipo 'Bonaros' en el partido 1 - 1 NIAL Alineación oficial del equipo 'NIAL' en el partido
0 - 1 Fernando Seabra (15')
Albert Llabrés (87') 1 - 1
Bonaros Alineación oficial del equipo 'Bonaros' en el partido 1 - 1 NIAL Alineación oficial del equipo 'NIAL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bonaros Alineación oficial del equipo 'Bonaros' en el partido 0 - 1 NIAL Alineación oficial del equipo 'NIAL' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bonaros

Goles Goles

  • 119 Minuto 87 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Arnau Masat el va rematar Albert Llabrés amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 70, el Bons estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Galust Siraganyan va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Bons van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Valentín Lavena va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Bons va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jerzy Mofina, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Arnau Masat de Bons va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Galust Siraganyan de Bons va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 35 (Tirita (médico)): Aldo Martellini va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Bons estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

NIAL

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 15, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Fernando Seabra es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Després de 22 minuts, Juan Carlos Buenrostro va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Aldo Martellini va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 284 Minuto 32 (Ocasión de penalti): Manuel Machirán de NIAL va fallar un penal al minut 32. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Gaweł Zagórowski de NIAL, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 88, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Al minut 34, Ambrosio Del Valle de NIAL va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Herrero.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 89 (Evento clima: sol, OK técnico): Javier Herrero semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.