Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gurney FC (124663) - Rockola Team (772405) » 273772881: T30/J3/X

Liga 273772881 Información oficial sobre el partido 273772881 en Hattrick

08.05.2010 14:20:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 3 / X.2117 (170444)

mi puto equipo Alineación oficial del equipo 'mi puto equipo' en el partido 4 - 4 Chatarreross Alineación oficial del equipo 'Chatarreross' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
mi puto equipo Alineación oficial del equipo 'mi puto equipo' en el partido 1 - 5 Chatarreross Alineación oficial del equipo 'Chatarreross' en el partido
Tiene bastante suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mi puto equipo

Goles Goles

  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de equipo eren letals, i Gheorghe-Anton Bălcescu va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 114 Minuto 35 (Gol de penalti): equipo va empatar 2 - 2 gràcies a un penal molt ben xutat per José Malpica, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els jugadors del equipo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 69, deixant Gheorghe-Anton Bălcescu en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 116 Minuto 77 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de José Malpica va acabar en una passada genial cap al jugador de equipo Gheorghe-Anton Bălcescu, que va marcar el 4 - 3.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 48 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Aleix Cruells va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Julián Álvarez Miguel.

Chatarreross

Goles Goles

  • 163 Minuto 30 (Gol por la derecha): El jugador visitant Domenico Gravano va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 30 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Chatarreross prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en David Ibarburu.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): Chatarreross agafava avantatge al minut 38 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Tomás Conchillos amb mestria.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del equipo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Bengt-Åke Magnusson la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Chatarreross es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 4 arribava al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 10, quan en Miguel Anero va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): En Jens Matsson va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Chatarreross que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en David Ibarburu, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Istueta.