Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rayitus vallekanus (125815) - Sporting Petetes (493332) » 273639652: T30/J2/IX

Liga 273639652 Información oficial sobre el partido 273639652 en Hattrick

01.05.2010 15:45:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 2 / IX.1786 (177281)

Mejido F.C. Alineación oficial del equipo 'Mejido F.C.' en el partido 0 - 4 Sporting Petetes Alineación oficial del equipo 'Sporting Petetes' en el partido
0 - 1 Eloi Ger (39')
0 - 2 Óscar Sisemunda (62')
0 - 3 Óscar Sisemunda (77')
0 - 4 Ignacio Rueda Tomás (80')
Mejido F.C. Alineación oficial del equipo 'Mejido F.C.' en el partido 0 - 4 Sporting Petetes Alineación oficial del equipo 'Sporting Petetes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Mejido F.C. Alineación oficial del equipo 'Mejido F.C.' en el partido 0 - 6 Sporting Petetes Alineación oficial del equipo 'Sporting Petetes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mejido F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Iván Estelrich va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Mejido que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Immo Immersperger de Mejido es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julio Alonso de Santocildes de Mejido amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sporting Petetes

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador de Sporting Eloi Ger va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 39 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 62, Sporting va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Óscar Sisemunda.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Sporting van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 3 mitjançant en Óscar Sisemunda.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, un xut de Ignacio Rueda Tomás des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Arsi Hällfors, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 29 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Paolo Di Matteo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Giorgio Patella va estar a punt de posar per davant a Sporting amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Erik Kocsi va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Paolo Di Matteo de Sporting, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 38, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mikael Pelto-Timperi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 82 (Tirita (médico)): Aitor Fernán Pérez va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Sporting estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.