Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sestao-Leioa (440317) - la perla de andalucia c.f. (994380) » 273541896: T30/J8/IX

Liga 273541896 Información oficial sobre el partido 273541896 en Hattrick

12.06.2010 15:40:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / IX.40 (60311)

Atletico Vito Corleone Alineación oficial del equipo 'Atletico Vito Corleone' en el partido 1 - 1 la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Vito Corleone Alineación oficial del equipo 'Atletico Vito Corleone' en el partido 1 - 1 la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,9 % 36,6 % 29,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Vito Corleone

Goles Goles

  • 113 Minuto 82 (Gol por la derecha): Després de 82 minuts de partit, Türker Tozan igualava per Atletico en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Atletico va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Paco Galo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Cyrus Coley.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pablo Durán Alba! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atletico va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Daukantas Alzbutas va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cezary Pocztowski.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en David Klode no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

la perla de andalucia c.f.

Goles Goles

  • 139 Minuto 75 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Julian Dmitruk van servir per superar a l'últim defensor, en Eduardo Chamizo. Tot va acabar amb el 0 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de andalucia cantant "Julian Dmitruk selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 16 (Ocasión de penalti): Al minut 16 de partit, Beniamino Capozza de andalucia va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Viktor Kislitsin de andalucia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Viktor Kislitsin va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Manuel Cicuta va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de andalucia es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Hansjörg Peisl que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Marlon Merckx no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.