Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gavá (309730) - La Juakina C.F. (778965) » 273361313: T30/J12/VI

Liga 273361313 Información oficial sobre el partido 273361313 en Hattrick

10.07.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 12 / VI.911 (15229)

Dragones de Isthar Alineación oficial del equipo 'Dragones de Isthar' en el partido 0 - 3 La Juakina C.F. Alineación oficial del equipo 'La Juakina C.F.' en el partido
0 - 1 Jannes Stohl (38')
0 - 2 Gonçalo Cassiano (85')
0 - 3 Gonçalo Cassiano (87')
Dragones de Isthar Alineación oficial del equipo 'Dragones de Isthar' en el partido 0 - 3 La Juakina C.F. Alineación oficial del equipo 'La Juakina C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dragones de Isthar Alineación oficial del equipo 'Dragones de Isthar' en el partido 0 - 1 La Juakina C.F. Alineación oficial del equipo 'La Juakina C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dragones de Isthar

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 56 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Aleksander Zamorowski de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 209 Minuto 74 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Gabriel Humberto Farina van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Zeno Frunză a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Eusebio Burgos quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Dragones va anar a parar a la dreta de l'atac on en Marcelo Martínez Sancho, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Abel Varona de Dragones es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 87, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

La Juakina C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 38 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Juakina. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Jannes Stohl xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 116 Minuto 85 (Gol evento especial rápido + pase): Gorka Delpás va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Gonçalo Cassiano, que no va fallar i va marcar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Gonçalo Cassiano va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 87, i va fer pujar el 0 - 3 per a Juakina.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Juakina quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jannes Stohl va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marcial Blanch després de 77 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Roc Bassas va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gorka Delpás de Juakina amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gabriel Humberto Farina de Juakina va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Garcés de Marcilla.