Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Clique CF (1432709) - Portobello (1457481) » 273352636: T30/J13/VI

Liga 273352636 Información oficial sobre el partido 273352636 en Hattrick

17.07.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 13 / VI.756 (15074)

mi cadiz Alineación oficial del equipo 'mi cadiz' en el partido 2 - 5 Portobello Alineación oficial del equipo 'Portobello' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
mi cadiz Alineación oficial del equipo 'mi cadiz' en el partido 3 - 2 Portobello Alineación oficial del equipo 'Portobello' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,3 % 17,2 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mi cadiz

Goles Goles

  • 113 Minuto 3 (Gol por la derecha): Després de 3 minuts de partit, Krister Flod igualava per cadiz en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 104 Minuto 62 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Rudy Brunott va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a cadiz: 2 a 5 al minut 62.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Passaven 48 minuts quan Krister Flod des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Jean-Luis Hotz de cadiz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Liberto Beneitez ocupà el lloc d'en Eduardo Roda al 31 minuts, dos minuts després que el jugador de cadiz quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Mario César Chaparris maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Portobello

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Marco Jacinto va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): Portobello agafava avantatge al minut 15 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Bikentzi Intxauspe amb mestria.
  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): En Gonzalo Saviola entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Portobello, un peu providencial d'en Jean-Christophe Roussel va situar el 1-3 al panell digital.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Bikentzi Intxauspe de Portobello l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 35 de partit.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60, un xut de Vincent Baton des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Vincent Baton va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Luís Nuno Barata després de 70 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Joe Luu va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Gonzalo Saviola, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 77 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Portobello va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Claudio Bartolini de Portobello es va guanyar la targeta groga merescudament.