Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Portobello (1457481) - Copscuprk7 F.C (122262) » 273352620: T30/J9/VI

Liga 273352620 Información oficial sobre el partido 273352620 en Hattrick

19.06.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 9 / VI.756 (15074)

Portobello Alineación oficial del equipo 'Portobello' en el partido 0 - 1 Inter of Petroff Alineación oficial del equipo 'Inter of Petroff' en el partido
0 - 1 Ermes Gonzato (81')
Portobello Alineación oficial del equipo 'Portobello' en el partido 0 - 1 Inter of Petroff Alineación oficial del equipo 'Inter of Petroff' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Portobello Alineación oficial del equipo 'Portobello' en el partido 1 - 3 Inter of Petroff Alineación oficial del equipo 'Inter of Petroff' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,0 % 4,2 % 76,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Portobello

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vincent Baton va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Simo Muhonen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Marco Jacinto va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Jean-Christophe Roussel va estar a punt d'empatar per a Portobello quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Simo Muhonen va desviar la pilota a l'últim instant.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En Claudio Bartolini de Portobello va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Roberto Mo Costabella va prendre el seu rol al minut 36.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Luís Nuno Barata de Portobello va abandonar el terreny de joc després de 87 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Raúl Espín Templado va entrar en el seu lloc.

Inter of Petroff

Goles Goles

  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): El Petroff era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Ermes Gonzato va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Ermes Gonzato va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Rubén Herrementeria, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Ermes Gonzato, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 31 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en Toni Joan va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60 de partit, Eduardo Fernández quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Luis Córdoba que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 305 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Rubén Herrementeria, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.