Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

david c. f. (1369848) - Portobello (1457481) » 273352589: T30/J1/VI

Liga 273352589 Información oficial sobre el partido 273352589 en Hattrick

24.04.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 1 / VI.756 (15074)

chiquitoteam Alineación oficial del equipo 'chiquitoteam' en el partido 2 - 2 Portobello Alineación oficial del equipo 'Portobello' en el partido
0 - 1 Claudio Bartolini (28')
Thilo Wiedl (39') 1 - 1
1 - 2 Gonzalo Saviola (50')
Théo Del Mazo (56') 2 - 2
chiquitoteam Alineación oficial del equipo 'chiquitoteam' en el partido 2 - 2 Portobello Alineación oficial del equipo 'Portobello' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
chiquitoteam Alineación oficial del equipo 'chiquitoteam' en el partido 3 - 0 Portobello Alineación oficial del equipo 'Portobello' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chiquitoteam

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del chiquitoteam s'esgargamellaven dempeus per esperonar Thilo Wiedl que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 39 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 111 Minuto 56 (Gol por el centro): Théo Del Mazo s'emportà una gran ovació del públic local al minut 56, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Mutandari! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): chiquitoteam va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Antonio Mutandari va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Stefano Di Maria.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): chiquitoteam va estar a punt de posar-se per davant al minut 57 però Stefan Larsson va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66, Mikko Kotro arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Thilo Wiedl del chiquitoteam ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Ha Ðèo de chiquitoteam va abandonar el terreny de joc després de 40 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jorge Guerra va entrar en el seu lloc.

Portobello

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Claudio Bartolini va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 141 Minuto 50 (Gol de contra por el centro): Portobello sabia com jugar al contraatac, i al minut 50, Gonzalo Saviola va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Luís Nuno Barata que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Vincent Baton va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luca Dei Rossi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luca Dei Rossi va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Portobello va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): Després de 58 minuts jugats, Marco Jacinto es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Gustavo Freijedo.