Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Javatos C.F. (121912) - rsd ibiza (1335978) » 273345314: T30/J3/VI

Liga 273345314 Información oficial sobre el partido 273345314 en Hattrick

08.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 3 / VI.626 (14944)

Real Javatos C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Javatos C.F.' en el partido 6 - 0 rsd ibiza Alineación oficial del equipo 'rsd ibiza' en el partido
Ruben Bergheim (15') 1 - 0
Ennio Carotone (22') 2 - 0
Jose Manuel Gallardo (33') 3 - 0
Jerónimo Andrews (54') 4 - 0
Toni Viherlaakso (66') 5 - 0
Jose Manuel Gallardo (76') 6 - 0
Real Javatos C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Javatos C.F.' en el partido 6 - 0 rsd ibiza Alineación oficial del equipo 'rsd ibiza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Real Javatos C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Javatos C.F.' en el partido 6 - 0 rsd ibiza Alineación oficial del equipo 'rsd ibiza' en el partido
Tiene un resultado normal 5.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Javatos C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ibiza. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ruben Bergheim la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Javatos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 15.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Javatos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ennio Carotone progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 130 Minuto 33 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Jose Manuel Gallardo va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 33 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 108 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 54, en Ruben Bergheim la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Jerónimo Andrews que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): En Toni Viherlaakso va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 130 Minuto 76 (Gol de falta): Al minut 76 en Jose Manuel Gallardo va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 6 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Manuel Gortobarri va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Herman Christiansson de Javatos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

rsd ibiza

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 48 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del ibiza puguin veure en 宋 (Song) 尔晖 (Erhui) jugant de nou; ja que al minut 48 va ser retirat del camp amb una greu lesió. David Vorre el va substituir sense tenir temps d'escalfar.